Over ons | Gootlek.nl
HomeOver ons

Uw dakgoot renovatie specialist!

Gootlek.nl is uw dakgoot renovatie specialist. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van EPDM rubberfolie. Deze toepassingen worden gebruikt bij de renovatie van dakgoten en bij nieuwbouw dakgoten.

Opgericht in 2009 door Bram Mijnen. Het specialisme zit vooral in de tientallen jaren ervaring die we in huis hebben met het verwerken van EPDM rubber dakbedekking. Dit is ook terug te zien in onze werkzaamheden.

Nadat Bram Mijnen tien jaar ervaring heeft opgedaan in dakbedekking, heeft hij in 2009 de keus gemaakt om zelf te starten met een dakdekkersbedrijf genaamd Kunststof Dak Service Westendorp (KDSW). Door de grote vraag voor EPDM rubber in de dakgoot werd het bedrijf gesplitst in KDSW en Gootlek.nl.

Visie

Gootlek.nl wil de klant een simpel maar duurzame oplossing bieden voor het renoveren van een bestaande of nieuw te bouwen, dakgoot. Deze oplossing bieden wij aan tegen goede tarieven. Daarnaast bieden wij met EPDM een duurzaamheid die veel verder gaat dan het ouderwetse zink.

Landelijke dekking

Wij werken door heel Nederland, vanuit de vestiging in de Achterhoek (Gelderland). Dus of u nu uit Goes, Amsterdam of Groningen komt, u kunt altijd terecht bij ons voor uw lekkende dakgoot.

Kwaliteit

Gootlek.nl is uw dakgoot renovatie specialist. Door onze decennia lange ervaring in het verwerken van EPDM en de kwaliteit van het product zal u een dakgoot met 50 jaar levensduur-verwachting hebben. Deze kwaliteit wordt ook steekproefsgewijs getest door de fabrikant en door Gootlek.nl.

Garantie

Op dakgoten die zijn gemaakt door ons geldt een garantie van 10 jaar op werk en materiaal.

Bram Mijnen
Directeur

Bezoekadres Gootlek.nl

Ericaweg 2
7021 PB Zelhem (Gelderland)

HIGHLIGHTS
  • 20 jaar ervaring
  • Duurzame oplossing voor goot en plat dak
  • Milieuvriendelijke producten en verwerking
  • Werkzaam door heel Nederland
  • 10 jaar garantie op werk en materiaal
GOOTLEK.NL VIDEO

Bedrijfspresentatie

In deze film kunt u zien hoe Gootlek.nl dakgootrenovatie uitvoert. Interviews van Angelique Krüger geven u een duidelijk beeld over de aanpak en uitvoering, het aanvragen van een offerte en het eindresultaat.

© 2020 Gootlek.nl – strak, duurzaam, milieuvriendelijk en goedkoop.

Gootlek.nl