Over ons – Gootlek.nl

Over ons

Gootlek.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van EPDM rubberfolie. Deze toepassingen worden gebruikt bij de renovatie van dakgoten en bij nieuwbouw dakgoten. Opgericht in 2009 door Bram Mijnen. Het specialisme zit vooral in de tientallen jaren ervaring die we in huis hebben met het verwerken van EPDM rubber dakbedekking. Dit is ook terug te zien in onze werkzaamheden. Nadat Bram Mijnen tien jaar ervaring heeft opgedaan in dakbedekking, heeft hij in 2009 de keus gemaakt om zelf te starten met een dakdekkersbedrijf genaamd Kunststof Dak Service Westendorp (KDSW). Door de grote vraag voor EPDM rubber in de dakgoot werd het bedrijf gesplitst in KDSW en Gootlek.nl.

Visie

Gootlek.nl wil de klant een simpel maar duurzame oplossing bieden voor het renoveren van een bestaande of nieuw te bouwen, dakgoot. Deze oplossing bieden wij aan tegen goede tarieven. Daarnaast bieden wij met EPDM een duurzaamheid die veel verder gaat dan het ouderwetse zink.

Landelijke dekking

Gootlek.nl werk door heel Nederland, de meeste opdrachten worden vanuit de vestiging in de Achterhoek (Gelderland) uitgevoerd. Door het land hebben we verschillende verwerkers zitten waar we nauw mee samen werken. Dus of u nu uit Goes, Amsterdam of Groningen komt, u kunt altijd terecht bij Gootlek.nl voor uw lekkende dakgoot.

Kwaliteit

Bij Gootlek.nl staat kwaliteit voorop. Kiest u een dakgoot van Gootlek.nl, hoeft u daar de komende 50 jaar niet meer naar om te kijken. Deze kwaliteit wordt ook steekproefsgewijs getest door de fabrikant en door Gootlek.nl.

Garantie

Op dakgoten die zijn gemaakt door Gootlek.nl geldt een garantie van 10 jaar op werk en materiaal.

Bram Mijnen
Directeur Gootlek.nl

Bezoekadres Gootlek.nl

Halseweg 9
7054 BS Westendorp (Gelderland)